Låsesmeden Security Costa Blanca S.L.

Certifierade och licensierade inom lås, larm och kameraanläggningar.

Spaniens första ABUS Security Center Certifierade och licensierade

Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. etablerades 2003 och har sedan dess erbjudit kompletta säkerhetslösningar inom våra 3 verksamhetsområden lås, larm och kamerabevakning.

Vi levererar kompletta lösningar som möter era behov på bästa sätt oavsett om det gäller en fastighet, en affärsverksamhet eller en hel förening.

Vår långa erfarenhet av säkerhetsbehov och om hur människor rör sig i olika miljöer samt kunskap om lagar och regler ger dig en trygg partner, för allt du vill skydda.

Vår personal är licensierade av alla betydande tillverkare, branschorganisationer och certifieringsorgan.

Välkomna till Låsesmeden Security Costa Blanca S.L.

“Vi gör Spanien säkrare”

Våra Tjänster

– Lås

– Larmanläggningar

– Kameraövervakning

Det traditionella grundskyddet i en inbrottssäker fastighet är fortfarande mekaniska lås och nycklar. Dessa förekommer både som fristående lås och i mer komplexa låssystem, och kan även kombineras med elektromekaniska säkerhetsprodukter och web-baserade passersystem. Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. har en gedigen erfarenhet och en hög kompetens.

Vi har även ett brett produktregister och samarbetsavtal med samtliga marknadsledande varumärken inom lås och säkerhet. Vi kan därmed alltid erbjuda den bästa och säkraste lösningen för just Era specifika behov.

Vi på Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. har bred erfarenhet av att erbjuda kompletta säkerhetslösningar till våra kunder.

Vi installerar larm och kameraövervakning, så kallade trygghetskameror, efter era specifika behov. Kontakta gärna oss så kommer vi med förslag hur vi kan integrera ert säkerhetssystem på ett enkelt och smidigt sätt.

Lås

Vi skandinaver är vana med en annan säkerhet än den som normalt erbjuds i Spanien. Den Svenska låstillverkaren ASSA ABLOY introducerade låssystem på marknaden redan år 1946.

Vi har tagit med oss kunskapen från Norge och Sverige och erbjuder samma lösningar som vi är vana med hemifrån.

En nyckel till hela er fastighet oavsett om det gäller alla dörrar och grindar eller om vi beräknar ett låssystem i olika nivåer. Allt patenterat och således garanterat kopieringsskyddat.

Vi tillverkar alla cylindrar utifrån varje objekt samt tillverkar vi alla nycklar i våra CNC styrda datoriserade nyckelfräsmaskiner som ligger online med ABUS databas. ABUS systemen vi levererar har en patent hållbar till 2038 vilket innebär att det är juridisk skyddade mot otillåten nyckelkopiering. Vi använder oss alltid av säkerhetscylindrar som står emot de  förekommande manipulation och angripningssätt tex antisnapping, bumping, dyrkning, 3-D kopiering mfl.

För er som har en fastighet som kräver underhåll tex poolskötare eller trädgårdsmästare skapar vi ett låssystem där huvudnyckeln går i alla dörrar, pool nyckel fungerar endast i gate och poolrum, trädgårdsmästare endast i gate. Vi beräknar låssystemet så att nycklar fungerar i enskilda cylindrar, allt för att styra tillträde till fastigheten.

Vi har erfarenhet att samarbeta med större föreningar och erbjuder således kompletta lösningar. Vi projekterar, installerar och tar hand om all drift och efterservice.  

LARM

Det är viktigt att känna sig trygg. Med en fungerande larmlösning får du tidigt reda på om någon gjort intrång i er fastighet oavsett om det gäller inbrott eller påbörjad ockupation.

En inbrottstjuv väljer oftast den lättaste vägen. Med ett fungerande inbrottslarm försvårar du för tjuven och förhindrar att människor kommer till skada eller att inventarier och fastigheter utsätts för skadegörelse. 

Vi erbjuder kompletta lösningar anpassat efter dina behov oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Användarvänlighet är primärt för oss, anläggningar bestående av larm, kamerabevakning och intercom kommunicerar genom samma användargränssnitt, allt för enkelhetens skull.

Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. ligger 24/7 online med alla installerade larmanläggningar och erbjuder er tryggheten även när ni inte är på plats, allt detta utan månadskostnad samt att vi åker ut på plats och säkrar upp fastigheten. 

KAMeraBEVAKNING

Kamerabevakning i brottsförebyggande syfte blir allt vanligare. Samtidigt finns många regler att hålla koll på gällande när och hur man får använda kameror för bevakning.  

Med hjälp av kamerabevakning kan du minska brottsligheten och skydda din fastighet. En förutsättning för att få bedriva kameraövervakning är att den sker i syfte att förebygga, avslöja eller utreda brott.  

 Vi anpassar våra installationer efter rådande lagstiftning. Avseende urbanisationer är vi behjälpliga med all nödvändig dokumentation för ansökan om tillstånd hos myndigheterna.

Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. levererar modern teknik med hög bildkvalitet, kameror godkända för ansiktsverifiering av myndigheter. 

 Användarvänlighet är primärt för oss, anläggningar bestående av larm, kamerabevakning och intercom kommunicerar genom samma användargränssnitt, allt för enkelhetens skull.

Naturligtvis är vi även behjälpliga med kameror för er som bara vill längta till den Spanska solen. 

KODLÅS

För dig som vill förenkla vardagen erbjuder vi smarta elektoniska lås anpassade för den Spanska marnaden.

Installationen utförs på beffintliga säkerhetsdörrar vilket ger ett smidigt men fullgott skydd.

Den enheter vi levererar är godkända av de lokala försälkringsbolagen.

Lås, larm och kameror vi erbjuder alltid en

Kostnadsfri säkethetsbesiktning

+34 609 586 736

Calle Antonio Ruiz Coves 17, 13183 Torrevieja (Alicante)