Select Page

Security Center Costa Blanca

Hör av er direkt om ni behöver hjälp med lås, larm eller kameraövervakning. För säkerhets skull på Costa Blanca.

Våra tjänster

Etablerade på södra Costa Blanca sedan 2003. Vi utgår från vår säkerhetsbutik belägen i Torrevieja, välkomna in till oss!

Låsesmeden Costa Blanca etablerades år 2003 av den Norska låssmedsmästaren Gunnar Kvarsvik. Under denna period har vi levererat patenterade låssystem för att upprätthålla högsta trygghet och säkerhet.

Med ny kompetens inom företaget är vi numera även specialister inom larmanläggningar och kameraövervakning.

Vi har över 20 års branscherfarenhet från Norge och Sverige. Till en början som lärlingar, vidare genom yrkesutbildningar och licenser av de flesta betydande tillverkare inom branschen och certifieringar av diverse organ. Genom att alltid hålla högsta kvalité och servie gör att vi är en partner att lita på.

Vi är alltid redo för nya spännande utmaningar. Hör av er direkt om ni behöver hjälp med lås, passagesystem eller inbrottsskydd.

Certifierade och Licensierade

Våra Tjänster

– Lås

– Larmanläggningar

– Kameraövervakning

Det traditionella grundskyddet i en inbrottssäker fastighet är fortfarande mekaniska lås och nycklar. Dessa förekommer både som fristående lås och i mer komplexa låssystem, och kan även kombineras med elektromekaniska säkerhetsprodukter och web-baserade passersystem. Låsesmeden Costa Blanca har en gedigen erfarenhet och en hög kompetens. Vi har även ett brett produktregister och samarbetsavtal med samtliga marknadsledande varumärken inom lås och säkerhet. Vi kan därmed alltid erbjuda den bästa och säkraste lösningen för just Era specifika behov.

Vi på Låsesmeden Costa Blanca har bred erfarenhet av att erbjuda kompletta säkerhetslösningar till våra kunder. Vi installerar larm och kameraövervakning, så kallade trygghetskameror, efter era specifika behov. Kontakta gärna oss så kommer vi med förslag hur vi kan integrera ert säkerhetssystem på ett enkelt och smidigt sätt.

Besök vår butik i Torrevieja

Calle Antonio Ruiz 21, local No 4, 03183 Torrevieja.
Öpettider Måndag – Lördag 10:00 – 14:00
Ni når oss dygnet runt på tel: +34 609 586 735

 

 

Exklusivt erbjudande

Kostnadsfri säkethetsbesiktning

Våra arbetsområden

Vi utför arbeten inom flera olika branscher

Privat

Företag

Urbanisationer

Dygnet runt jour 24/7
+34 609 586 736