Kamerabevakning

Certifierade och licensierade inom lås, larm och kamerabevakning

24/7 Live

Kamerabevakning i brottsförebyggande syfte blir allt vanligare. Samtidigt finns många regler att hålla koll på gällande när och hur man får använda kameror för bevakning.

Med hjälp av kamerabevakning kan du minska brottsligheten och skydda din fastighet. En förutsättning för att få bedriva kameraövervakning är att den sker i syfte att förebygga, avslöja eller utreda brott.  

 Vi anpassar våra installationer efter rådande lagstiftning. Avseende urbanisationer är vi behjälpliga med all nödvändig dokumentation för ansökan om tillstånd hos myndigheterna.

Låsesmeden Security Costa Blanca S.L. levererar modern teknik med hög bildkvalitet, kameror godkända för ansiktsverifiering av myndigheter. 

 Användarvänlighet är primärt för oss, anläggningar bestående av larm, kamerabevakning och intercom kommunicerar genom samma användargränssnitt, allt för enkelhetens skull.

Naturligtvis är vi även behjälpliga med kameror för er som bara vill längta till den Spanska solen. 

Besök vår butik

Vi erbjuder ett komplett sortiment med plug-n-play kameror med bra optik. Dessa installerar ni själva på ett enkelt sätt och med full översikt i en användarvänlig app. 

Nöjda kunder

Vilka proffs!! Punktliga, rätt pris, snabba och dessutom – jättetrevliga! Det känns säkert och tryggt i vårt ”nya” sommarhus. Stort tack för toppenservice, Låsesmeden Costa Blanca 🔒 🔑

Sara Henriksson

Kan varmt rekommendera Daniel och Anna för hjälp med mina lås. Låsesmeden Costa Blanca bra service och hör alltid av sig om dem inte skulle dyka upp. Toppen nöjd 🌟🌟🌟🌟🌟

Jessica Hjertén

NöjDa Kunder

Som licensierad kamerainstallatör i Spanien är vi väl bevandrade med regelverket

Det har blivit väldigt populärt att installera kameror i semesterbostaden. Dock bör man veta vad GDPR lagstitningen säger, vad föreningen tillåter och inte. Men framförällt ska man nyttja detta för att kontakta Polis finns det ett väldigt speciellt regelverk. 

Våra verksamhetsområden

Lås

En och samma nyckel till alla era lås. Låssystem i olika nivåer. Komplett sortiment av låshus och beslag. 

Mer om lås

z

Larm

Skräddarsydda larmanläggningar utan månadskostnad. Låsesmeden Security Costa Blanca S.L ligger 24/7 online med alla anläggningar.

Mer om larm

U

KameraBevakning

I brottsförebyggande syfte. Installationer  anpassade efter rådande lagstiftning. Modern teknik, hög bildkvalitet

Mer om kamerabevakning

Adress

Calle Antonio Ruiz Coves 17, 03183 Torrevieja (Alicante)

Tel

+34 609 586 736

EMAIL

daniel@lasesmedencostablanca.com