Lås

Certifierade och licensierade inom lås, larm och kamerabevakning

Säkra lås

Vi Skandinavier är vana med en annan säkerhet än den som normalt erbjuds i Spanien. Den Svenska låstillverkaren ASSA ABLOY introducerade låssystem på marknaden redan år 1946.

Vi har tagit med oss kunskapen från Norge och Sverige och erbjuder samma lösningar som vi är vana med hemifrån.

En nyckel till hela er fastighet oavsett om det gäller alla dörrar och grindar eller om vi beräknar ett låssystem i olika nivåer. Allt patenterat och således garanterat kopieringsskyddat.

Vi tillverkar alla cylindrar utifrån varje objekt samt tillverkar vi alla nycklar i våra CNC styrda datoriserade nyckelfräsmaskiner som ligger online med ABUS databas. ABUS systemen vi levererar har en patent hållbar till 2038 vilket innebär att det är juridisk skyddade mot otillåten nyckelkopiering. Vi använder oss alltid av säkerhetscylindrar som står emot de  förekommande manipulation och angripningssätt tex antisnapping, bumping, dyrkning, 3-D kopiering mfl.

För er som har en fastighet som kräver underhåll tex poolskötare eller trädgårdsmästare skapar vi ett låssystem där huvudnyckeln går i alla dörrar, pool nyckel fungerar endast i gate och poolrum, trädgårdsmästare endast i gate. Vi beräknar låssystemet så att nycklar fungerar i enskilda cylindrar, allt för att styra tillträde till fastigheten.

Vi har erfarenhet att samarbeta med större föreningar och erbjuder således kompletta lösningar. Vi projekterar, installerar och tar hand om all drift och efterservice.  

Besök vår butik

Välkommen till Spaniens första ABUS Security center, där kan du ta del av vårt kompletta sortiment.

För den händige har vi ett välsorterat “gör-det-själv” sortiment.

Vi har en komplett maskinpark av nyckelfräsmaskiner för nyckelkopiering med hög precision. Vi tillverkar även bilnycklar med transponderteknologi. 

Nöjda kunder

Kan varmt rekommendera Daniel och Anna. Nu har vi en nyckel till alla lås. Nytt modernt larm och intercom system som vi styr från vår app, känner mig så trygg. SUPERBRA service, tack snälla ni Låsesmeden Costa Blanca🙏

Lena Boiardt

Måste tacka låssmeden Daniel Pettersson i torreveija för ett kanonjobb och fin service när han hjälpte oss byta lås på 2 lägenheter rekommenderas å det varmaste

Bernt-Åke Orust

NöjDa Kunder

Som licensierad låssmed vet vi värdet av snabb service och flexibilitet

En nyckel till hela er fastighet oavsett om det gäller alla dörrar och grindar eller om vi beräknar ett låssystem i olika nivåer. Allt patenterat och således garanterat kopieringsskyddat. Vi utför alla förkommande låssmedsarbeten.

Våra verksamhetsområden

Lås

En och samma nyckel till alla era lås. Låssystem i olika nivåer. Komplett sortiment av låshus och beslag. 

Mer om lås

z

Larm

Skräddarsydda larmanläggningar utan månadskostnad. Låsesmeden Security Costa Blanca S.L ligger 24/7 online med alla anläggningar.

Mer om larm

U

KameraBevakning

I brottsförebyggande syfte. Installationer  anpassade efter rådande lagstiftning. Modern teknik, hög bildkvalitet

Mer om kamerabevakning

Adress

Calle Antonio Ruiz Coves 17, 03183 Torrevieja (Alicante)

Tel

+34 609 586 736

EMAIL

daniel@lasesmedencostablanca.com